^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player
Μετατροπέας DVB-S/S2 σε DVB-T με διπλή έξοδο.                             Περισσότερα...

Ο Νέος converter της ισπανικής Ikusi λαμβάνει δορυφορικά κανάλια DVB-S/S2(QPSK/8PSK)  κανονικής(SD) ή υψηλής (HD) ευκρίνειας και τα μετατρέπει σε ψηφιακό πακέτο DVB-T/MPEG-2 και είναι η ιδανική λύση τόσο για αναμεταδότες μικρής ισχύος (GAP FILLERS) όσο και για τη διανομή σήματος σε ξενοδοχεία και οικιστικά συγκροτήματα. Το μεγάλο πλεονέκτημα του STC-200 είναι ότι μπορεί να λαμβάνει στην είσοδο του σήματα από διαφορετικές πολώσεις και να αποδώσει στην έξοδο του δυο κανάλια DVB-T 47-862MHz. Είναι απόλυτα συμβατό με όλες της περιφερικές μονάδες της γνωστής σειράς CLASS A.Περισσότερα...

O STC-200 διαθέτει υποδοχή CI για αποκρυπτογράφηση κωδικοποιημένων καναλιών πάντα με την προσθήκη ειδικού Cam pro, το σημείο υπεροχής βρίσκετε στις δυο θύρες LAN (IKUNET) που έχει στην πρόσοψη της η μονάδα, Η πρώτη έχει χρήσει για τη μεταξύ τους δικτύωση των μονάδων (loop) ενώ η δεύτερη μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο για απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος μέσω internet.

Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του STC-200 στην ενότητα Downloads.

 Info : Sat Vision  2410 625936

 

 

 ΝΕΟ ECHO CANCHELLER QRA-110Περισσότερα...

Το QRA-110 είναι η νέα έξυπνη μονάδα που κατασκεύασε η IKUSI για να ολοκληρώσει τις λύσεις που προσφέρει στην αγορά σε ψηφιακούς αναμεταδότες μικρής και μεσαίας ισχύος.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εξέλιξη του γνωστού ψηφιακού μεταλλάκτη TPC-110 στον οποίο έχουν ενσωματωθεί κυκλώματα που μπορούν (με τον έλεγχο της χρονικής καθυστέρησης) να απομονώσουν την ανάδραση του μεταλλάκτη από την επιστροφή στην είσοδό του εκπεμπόμενου στην ίδια συχνότητα σήματος.

Δηλαδή μπορούμε να έχουμε κεραία λήψης και κεραία εκπομπής στον ίδιο ιστό και έτσι να κάνουμε εκπομπή και λήψη στο ίδιο κανάλι χωρίς ανάδραση του σήματος, μια που το Echo Canceller QRA-110 μπορεί να ξεχωρίσει στην είσοδο το σήμα της πηγής από το δικό του σήμα εκπομπής στο ίδιο κανάλι και χρησιμοποιώντας μόνο το σήμα της πηγής, να μας δώσει το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Το Echo Canceller QRA-110 αποτελεί την βάση πάνω στην οποία έχουν οικοδομηθεί όλα τα Gap Fillers των σειρών BASIC και ADVANCED καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της ψηφιακής αναμετάδοσης σε όσα stream χρειαζόμαστε και σε όση ισχύ απαιτεί η κάθε περιοχή.

INFO: SATVISION.

 

Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου λόγω πολύ ασθενικής λήψης, παρεμβολών κλπ, η ποιότητα του λαμβανόμενου σήματος από τις εκπομπές της Digea & της ERT Digital είναι πολύ χαμηλή - δηλαδή οι τιμές MER & BER είναι στα όρια των προδιαγραφών.
Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα μονάδα της σειράς ClassA της IKUSI που ακούσει στο όνομα TGT-100.
Πρόκειται για μια μονάδα που αναγεννά το σήμα COFDM και το παρέχει στην έξοδο της χωρίς λάθη. Είναι απαραίτητη σε κάθε επαγγελματική εγκατάσταση που σέβεται τον εαυτό της - ιδιαίτερα σε HeadEnd ξενοδοχείων και σε αναμεταδότες - Gap fillers, της επίγειας ψηφιακής, υποστηρίζοντας τόσο το MPEG4 όσο και το MPEG2.

Οι πρακτικές εφαρμογές αυτής της μονάδας είναι ανάλογες των εφαρμογών του ψηφιακού μεταλλάκτη TPC-010, έχει όμως μια ουσιώδη διαφορά:

Ο μεταλλάκτης αλλάζει την συχνότητα χωρίς να επιδρά καθόλου στο περιεχόμενο του stream που περιέχεται μέσα στο φάσμα των 8 MHz που επεξεργάζεται η συσκευή. Φυσικά, όποια λάθη υπάρχουν στη λήξη εξ αιτίας της οποιασδήποτε δυσκολίας στη διάδοση, παραμένουν και μετά την μεταλλαγή, δηλαδή οι τιμές MER & BER δεν διορθώνονται.

Αντίθετα, ο αναγεννητής σήματος εκτός από την αλλαγή συχνότητας, διορθώνει τα όποια λάθη υπάρχουν μέσα στο stream εξ αιτίας της οποιασδήποτε δυσκολίας στη διάδοση και αναγεννά το πρωτότυπο σήμα, δηλαδή οι παράμετροι MER & BER θα έχουν και πάλι άριστες τιμές.

Επομένως, η χρήση του αναγεννητής σήματος TGT-100 είναι μονόδρομος στις περιπτώσεις όπου το επίγειο ψηφιακό σήμα πρέπει να διανεμηθεί σε ένα κτιριακό συγκρότημα, σε μια ξενοδοχειακή μονάδα, να φορτωθεί σε μια οπτική ίνα ή να αναμεταδοθεί για να καλύψει μια νέα περιοχή, αλλά η ποιότητα του πρωτεύοντος σήματος στη λήψη μας δεν είναι άριστη.

Ο αναγεννητής σήματος TGT-100 θα κάνει την ποιότητα του σήματος και πάλι άριστη.Περισσότερα...

 

                ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Οι συνθέσεις IKUHOT (IKUsi for HOTels) αφορούν έτοιμες λύσεις για ξενοδοχεία και άλλα μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα.

Δέχονται στην είσοδο τους επίγεια ή δορυφορικά ψηφιακά κανάλια DVB (streams) και παρέχουν στην έξοδο τους πάντα DVB-T (streams των 4 ή περισσότερων προγραμμάτων), με μορφή συμπίεσης στην έξοδο την ίδια που δίνουμε στην είσοδο.

Διατίθενται σε 4 παραλλαγές όσο αφορά την πηγή του σήματος. Το γράμμα x στο τέλος του μοντέλου, αφορά των αριθμό των ψηφιακών καναλιών που επεξεργάζεται το κάθε πακέτο.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει όλες τις μονάδες που απαιτούνται, τον τελικό ενισχυτή HPA-125 με έξοδο 125 dbμV, και όσα τροφοδοτικά & βάσεις χρειάζονται.

Οι 4 παραλλαγές είναι:

 

ειδική περιγραφή ομάδων:

- IKUHOT-Cx. Δέχεται στην είσοδο επίγεια ψηφιακά κανάλια DVB-T (streams) και με ψηφιακούς μεταλλάκτες (digital Converters) TPC-010 τα δίνει στην έξοδο στο ίδιο ή σε άλλο κανάλι από 47 έως 862 MHz.

Τα σήματα εξόδου είναι πάλι DVB-T στο ίδιο πρότυπο συμπίεσης (MPEG2 ή MPEG4), επεξεργασμένα, απομονωμένα από άλλα σήματα και ισοσταθμισμένα μεταξύ τους.

 

- IKUHOT-RGx. Δέχεται στην είσοδο επίγεια ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-T και με αναγεννητές ψηφιακού σήματος (COFDM ReGenerators) TGT-100 τα δίνει στην έξοδο στο ίδιο ή σε άλλο κανάλι από 47 έως 862 MHz.

Τα σήματα εξόδου είναι πάλι DVB-T στο ίδιο πρότυπο συμπίεσης (MPEG2 ή MPEG4), επεξεργασμένα, απομονωμένα από άλλα σήματα, ισοσταθμισμένα μεταξύ τους KAI επαναδιαμορφωμένο σε COFDM, με διορθωμένα όλα τα λάθη της μετάδοσης – δηλαδή όπως βγήκε το σήμα από το studio σε τιμές MER, BER, C/N κλπ.

 

 

- IKUHOT-Sx. Δέχεται στην είσοδο δορυφορικά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S και με μονάδες διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης MTI-800, επαναδιαμορφώνεται σε DVB-T (QPSK -> COFDM Transmodulators) τα δίνει στην έξοδο σε οποιοδήποτε κανάλι από 47 έως 862 MHz.

Τα σήματα εξόδου είναι DVB-T στο ίδιο πρότυπο συμπίεσης (MPEG2 ή MPEG4) με την εκπομπή, επεξεργασμένα, ισοσταθμισμένα μεταξύ τους KAI με διορθωμένα όλα τα λάθη της μετάδοσης – δηλαδή όπως βγήκε το σήμα από το studio σε τιμές MER, BER, C/N κλπ.

 

- IKUHOT-SCx. Δέχεται στην είσοδο κωδικοποιημένα δορυφορικά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S και με μονάδες διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης MTI-900, επαναδιαμορφώνεται σε DVB-T (QPSK -> COFDM Transmodulators), τα δίνει στην έξοδο σε οποιοδήποτε κανάλι από 47 έως 862 MHz.

Τα σήματα εξόδου είναι DVB-T στο ίδιο πρότυπο συμπίεσης (MPEG2 ή MPEG4) με την εκπομπή, επεξεργασμένα, ισοσταθμισμένα μεταξύ τους KAI με διορθωμένα όλα τα λάθη της μετάδοσης – δηλαδή όπως βγήκε το σήμα από το studio σε τιμές MER, BER, C/N κλπ.

Για τα κωδικοποιημένα κανάλια πρέπει να προστεθεί το ανάλογο PRO CAM της αντίστοιχης κωδικοποίησης (Irdeto, Viaccess κλπ)

 

INFO:

SAT VISION

Ηρώων Πολυτεχνείου 25

41222 Λάρισα

+302410 625936 & +302410 670279

www.satvision.gr

 

 

 

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ IKUDIG ΑΠΟ ΤΗ SATVISION.

Τα τρία νέα πακέτα  κάνουν τη διανομή δορυφορικού σήματος, σε  ξενοδοχεία και εκτεταμένα ομοαξονικά δίκτυα, εύκολη υπόθεση για τον τεχνικό – εγκαταστάτη.

Συγκεκριμένα:

IKUDIG1

Επαγγελματικό σετ για τη λήψη ενός δορυφορικού FTA ψηφιακού stream και την μετατροπή του σε ψηφιακό επίγειο

stream τεσσάρων καναλιών. Περιλαμβάνει MTI-800 + CFP-700 + BAS-700 + COR-220. Ιδανικό για ξενοδοχεία με

τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας (με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη), νοσοκομεία και άλλα κτιριακά συγκροτήματα.Περισσότερα...

Παρέχει 4 δορυφορικά κανάλια απευθείας σε ψηφιακή μορφή, με άριστη ποιότητα εικόνας.

 

IKUDIG2

Επαγγελματικό σετ για τη λήψη πέντε δορυφορικών FTA ψηφιακών stream και την μετατροπή τους σε 5 ψηφιακά

επίγεια stream των τεσσάρων καναλιών (σύνολο 20 δορυφορικά κανάλια). Περιλαμβάνει 5xMTI-800 + HPA-120 + CFP-700

+ BAS-700 + COR-220 + SPI-300. Ιδανικό για ξενοδοχεία με τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας (με ενσωματωμένο επίγειο

ψηφιακό δέκτη), νοσοκομεία και άλλα κτιριακά συγκροτήματα. Παρέχει 20 δορυφορικά κανάλια απευθείας σε ψηφιακή

μορφή, με άριστη ποιότητα εικόνας.

 

IKUDIG3

Επαγγελματικό σετ για τη λήψη πέντε δορυφορικών FTA + τριών κωδικοποιημένων ψηφιακών stream + ένα επίγειο

ψηφιακό stream και την μετατροπή τους σε 9 ψηφιακά επίγεια stream των τεσσάρων καναλιών (σύνολο 36 κανάλια).

Περιλαμβάνει 5xMTI-800 + 3xMTI-900 + TPC-010 + HPA-125 + CFP-700 + CFP-500 + 2xBAS-700 + COR-220 + SPI-300.

Ιδανικό για ξενοδοχεία με τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας (με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη), νοσοκομεία και

άλλα κτιριακά συγκροτήματα. Παρέχει 36 δορυφορικά κανάλια (ελληνικά & ξένα) απευθείας σε ψηφιακή μορφή, με άριστη

ποιότητα εικόνας. Είναι κατάλληλο και για την διανομή πακέτων της NOVA με επαγγελματική-ξενοδοχειακή συνδρομή.


Όλα τα παραπάνω πακέτα είναι έτοιμα προς τοποθέτηση, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ο εγκαταστάτης – τεχνικός  να κάνει επιλογή προϊόντων, δίνουν πραγματικές λύσεις στους τεχνικούς που θα επιδιώξουν να προτείνουν  καινοτόμες εφαρμογές  στους πελάτες τους  και κοστίζουν αρκετά λιγότερα χρήματα από κάθε άλλη πρόταση της αγοράς.

INFO

SATVISION