^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player

Περισσότερα... 

 

Η Πρώτη κεραία υψηλής απόδοσης με οπτική επίδραση.

Οπτική είναι η πρώτη λέξη που απεικονίζει την κεραία, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό της εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και στη διάβρωση.

Με εξαιρετική αισθητική βασισμένη στα κυκλικά της στοιχεία και τη λευκή βαφή της, που καλύπτει κάθε της λεπτομέρεια,
η κεραία Optica εντυπωσιάζει, με τη μινιμαλιστική, διακριτική της παρουσία. Είναι η πρώτη, πλήρως βαμμένη κεραία, με οργανική ρητίνη και παράγωγα τιτανίου και παρέχει πολύ υψηλή ανθεκτικότητα στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες.
Η έξυπνη μηχανική της σχεδίαση επιτρέπει την συναρμολόγησή της σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά και την εύκολη μεταφορά της. Τα καινοτόμα κυκλικά στοιχεία παρέχουν άριστη απόκριση συχνότητας και υψηλή απόδοση. Είναι ιδανική για περιοχές με χαμηλό σήμα λήψης,
όπου η διακριτική παρουσία της κεραίας έχει σημασία. Ενσωματώνοντας φίλτρο LTE απορρίπτει σήματα 4G. Η κεραία είναι ιδανική για περιοχές με χαμηλό σήμα λήψης. Κάνει λήψη καναλιών UHF από το 21 έως το 60, ενσωματώνοντας φίλτρο LTE. Έχει συνολικά 29 στοιχεία,
αποδίδει ενίσχυση 11.5 έως 15.5 dB και ο συντελεστής αναλογίας front-back είναι 28dB. Είναι πολύ ελαφριά για εύκολη και σταθερή τοποθέτηση στον ιστό, ενώ με τα διάτρητα στοιχεία της παρουσιάζει χαμηλή αντίσταση στον αέρα.

Η κεραία είναι κατασκευασμένη με στοιχεία από κυκλικό σχήμα, εντελώς προ-συναρμολογημένα για γρήγορη και απλή τοποθέτηση. Έχει μια εξαιρετική απόκριση στις υψηλές συχνότητες και υψηλή απομόνωση. Μοντέρνο σχεδιασμό με ομαλές και προσεκτικές γραμμές, απόλυτα συμπαγής.


 

Περισσότερα...

Η ανάγκη για μεταλλαγή επίγειων ψηφιακών καναλιών γίνεται όλο και μεγαλύτερη αφού σε πολλά σημεία επικρατεί αναρχία στη λήψη, κάνοντας δύσκολη την διανομή των σημάτων, ειδικά σε μεγάλα καλωδιακά δίκτυα. Η μονάδα 6520 της Johansson έρχεται να δώσει μια πολύ συμπαγή, οικονομική και πρακτική λύση, αναλαμβάνοντας τη μεταλλαγή 4 επίγειων ψηφιακών καναλιών. Πιο συγκεκριμένα, η μονάδα 6520 ενσωματώνει 4 υπερ-επιλεκτικά φίλτρα SAW ικανά να απομονώσουν ισάριθμα κανάλια και να τα μεταφέρουν σε οποιαδήποτε συχνότητα στην μπάντα 470-862MHz. Με δυνατότητα ρύθμισης της απολαβής ανεξάρτητα σε κάθε κανάλι, μέσα από τον προγραμματισμό του, η μονάδα επιτρέπει την ισοστάθμιση της εξόδου για άμεση σύνδεση με δίκτυο CATV ή ακόμα και για χρήση μικρών Gap Fillers. Τη μεταλλαγή επίγειων ψηφιακών καναλιών συνήθως τη συναντάμε σε Headend, όπου μια «φέτα» αναλαμβάνει την επεξεργασία ενός καναλιού. Η μονάδα της Johansson φέρνει την εφαρμογή της μεταλλαγής σε εφαρμογές που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος ενός Headend ή δεν χρειάζονται τις δυνατότητες που προσφέρει. Τέλος, να αναφέρουμε ότι μπορεί να συνεργαστεί απευθείας με τις μονάδες της Johansson Super Profiler ή Profiler Plus για την υλοποίηση ενός μεγαλύτερου συστήματος επεξεργασίας καναλιών.

SATVISION 2410625936 & 2410612922

 Προγραμματιζόμενες Μονάδες Κεντρικής Ενίσχυσης

Μονάδα για την κεντρική ενίσχυση των επίγειων και δορυφορικών καναλιών. Ο
ενισχυτήςΠερισσότερα... κάνει επιλεκτική ενίσχυση του σήματος επιγείων και της SatIF,
λειτουργεί δηλαδή σαν μίνι HeadEnd.
Διαθέτει 6 εισόδους επιγείων: 1xBI/FM, 1xBIII, 1xVHF/UHF,3xUHF και μία είσοδο SatIF.
Ενισχύει έως και 10 προγραμματιζόμενες ομάδες (από 1 έως 7 καναλια στην κάθε
ομάδα) που λαμβάνονται στις 3 διαφορετικές εισόδους UHF.
Ενίσχυση 55dB (UHF). Η στάθμη εξόδου είναι 123 dBμV. Διαθέτει επίσης και έξοδο
test -30db. Η τροφοδοσία του είναι 230Vac.
Ο προγραμματισμός του γίνεται πολύ απλά από περιστρεφόμενο επιλογέα και οθόνη
δύο ψηφίων.

Η μοναδα CBG-136 ειναι πανομοιοτυπη με τη CBG-937 με τη διαφορα οτι δεν διαθέτη εισοδο SAT-IF για την ενισχυση δορυφορικών σημάτων.

Η μονάδες CBG είναι ιδανικές για περιοχές με μεγάλες αποκλίσεις στις στάθμες σήματος
- φυσικά είναι κατάλληλες και για επίγεια ψηφιακά σήματα.

Μετά την επιτυχία και την μεγάλη αποδοχή του τεχνικού κόσμου στους DVB-T ψηφιακούς διαμορφωτές δύο εισόδων MAC-201 & τεσσάρων εισόδων MAC-401, ήρθε η ώρα να συμπληρωθεί η γκάμα με το μικρό μοντέλο της σειράς MAC. Είναι ένας ψηφιακός διαμορφωτής DVB-T μίας εισόδου – δηλαδή διαμορφώνει μία αναλογική πηγή σε COFDM.
Περισσότερα...
 Στην είσοδο του δέχεται σήμα A/V, (C-VBS & Stereo Audio), δέχεται όμως και      σήμα S-VIDEO και Component Video (Y Pb Pr, RGB), για μέγιστη ποιότητα εικόνας. Η συμπίεση του σήματος video γίνεται κατά MPEG2 MP@ML, H.264/MPEG-4 AVC MP L4.1 και του audio κατά MPEG1 Layer II.Το bitrate μπορεί να ρυθμιστεί για το video από 3 έως 10 Mbits/s και για το audio από 96 έως 384, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εξόδου και στις δύο παραμέτρους.
Η έξοδός του καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των UHF (474 - 858 MHz)
 Το νέο MAC Home όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς MAC κατασκευάζονται στη νέα γραμμή παραγωγής της IKUSI στην Ισπανία. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, άριστη απόδοση στην εικόνα και το νέο σύγχρονο φινίρισμα και design όπως όλα τα σύγχρονα προϊόντα της εταιρείας.
Φυσικά η ποιότητα κατασκευής, αλλά και η απόδοση δεν έχουν καμία σχέση με τις γνωστές ίδιες μεταξύ τους κινέζικες κατασκευές που κυκλοφορούν στην αγορά με πολλά διαφορετικά ευρωπαϊκά ονόματα. Το MAC Home είναι μια σοβαρή αξιόπιστη κατασκευή που παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ψηφιακής εικόνας σε μια πραγματικά ανταγωνιστική τιμή.

SATVISION 2410625936


Ενισχυτές κεντρικής εγκατάστασης
Στη Sat Vision θα βρείτε τους ενισχυτές CBM-125 &
CBM-175 της Ikusi για μικρές κεντρικές εγκατα-
στάσεις. Οι ενισχυτές είναι ειδικά σχεδιασμένοι για
περιοχές με ανομοιομορφίες στη στάθμη των κα-
ναλιών λήψης και είναι ιδανικοί για τις περισσότε-
ρες περιοχές της Ελλάδας, όπου παρατηρούνται αυ-
τές οι ανομοιομορφίες. Είναι επίσης ιδανικοί για τις
περιπτώσεις όπου τα ψηφιακά επίγεια σήματα είναι χα-
μηλότερα από τα αναλογικά.
Και στους δύο ενισχυτές συναντάμε 2 εισόδους UHF, μία BII, μία BI/FM και στο
μεν CBM-125 προστίθεται μία είσοδος broadband (για πιθανή σύνδεση δια-
μορφωτών κτλ.) ενώ στον CBM-175, μία είσοδος IF για ανεξάρτητη ενίσχυση δο-
ρυφορικού σήματος.
Οι ενισχυτές χρησιμοποιούν την τεχνολογία "Interstage" κατά την οποία η το-
ποθέτηση του εξασθενητή δεν γίνεται στην είσοδο του ενισχυτή, όπως γίνεται
τυπικά στην πλειοψηφία των ενισχυτών, αλλά σε ενδιάμεση βαθμίδα, αποφεύ-
γοντας την ενδοδιαμόρφωση του σήματος και κρατώντας το θόρυβο σε πολύ χα-
μηλά επίπεδα, αποδίδοντας πολύ καλές τιμές στο συντελεστή C/N.
Η στιβαρή κατασκευή των ενισχυτών, οι πολλαπλές είσοδοι, οι υψηλές στάθ-
μες εξόδου (106dBμV) και η τεχνολογία interstage, καθιστούν τους ενισχυτές
CBM ιδανικούς για επίγειες ή μικτές (δορυφορικά + επίγεια) μικρές εγκατα-
στάσεις κεντρικής.

Περισσότερα...