^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player

Περισσότερα...

 

Kάθε μέρα βλέπουμε όλο και πιο έντονη την τεχνολογία LTE να εισβάλλει στις δουλείες μας. Η εταιρία Johansson, πρωτοπόρος στην μελέτη και την κατασκευή φίλτρων RF δημιούργησε την νέα σειρά φίλτρων LTE/4G και καλύπτει όλες τις ανάγκες για κάθε τύπου εγκατάσταση. Με την απόλυτη ποιότητα κατασκευής αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές τα Φίλτρα LTE τις Johansson θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τους επόμενους μήνες στην Ελληνική Αγορά. Όλη την γκάμα φίλτρων JOH-Rejector LTE τις Johansson θα την βρείτε ετοιμοπαράδοτη στις καλύτερες τιμές στη Sat Vision.

 

Περισσότερα...

Το IPC-8600 MOST είναι το απόλυτο όργανο για το έλεγχο και την εγκατάσταση συστημάτων CCTV. Το συγκεκριμένο μοντέλο με τις προαιρετικές μονάδες επέκτασης που διαθέτει μας δίνει ένα μεγάλο εύρος μετρήσεων και λειτουργιών που καλύπτει την μεγαλύτερη γκάμα εγκαταστάσεων και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου. Διαθέτει νέας γενιάς οθόνης αφής 7" και υποστηρίζει σάρωση διεύθυνσης IP, ψηφιακό πολύμετρο, οπτικό μετρητή ισχύος και TDR Tester καλωδίων. Το WIFI IP camera tester που διαθέτει είναι πολύτιμο εργαλείο για την εγκατάσταση τόσο της IP κάμερας, όσο και για την αναλογική και την HD κάμερα.

Sat Vision, τηλ.: 2410-625936.

TV Explorer SE (Second Edition) Περισσότερα...

Bασίζεται  στο hardware του διάσημου Prodig-5 (TV Explorer), αφού παρέχει όλες τις μετρήσεις που διαθέτει, έχει όμως οθόνη 6,5 ιντσών με λόγο πλευρών 16:9 (αντί για 5 ιντσών σε 4:3) και διαθέτει υποδοχή CI. Είναι ένα πληρέστατο όργανο που παρέχει μετρήσεις στάθμη σήματος, CBER, VBER, MER, C/N και Channel identification για τα ψηφιακά σήματα (DVB-T (COFDM), DVB-S (QPSK), DVB-C (Cable)) και στάθμη σήματος, Video-Audio ratio και Carrier-Noise ratio για τα αναλογικά σήματα, ενώ διαθέτει και μνήμη 128MB για την εγγραφή stream. Ουσιαστικά έχει σχεδόν όλες τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του TV Explorer II , προσφέρεται, όμως, σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Πρόκειται για ένα πληρέστατο όργανο που δίνει όλες τις αναγκαίες μετρήσεις για δορυφορικά και επίγεια. Επίσης, με χρήση ενός Neotion cam Mpeg4, μπορούμε να έχουμε και εικόνα από κανάλια mpeg4 στο Explorer SE, καθιστώντας το συγκεκριμένο όργανο μία άριστη λύση.

INFO

SAT-VISION

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 25 - ΛΑΡΙΣΑ

+302410625936 & +302410670279

www.satvision.gr

 

Μετά από 5 γενιές οργάνων μέτρησης η Ισπανική εταιρία Promax κάνει και πάλι την επανάσταση στο χώρο τον πεδιομέτρων, την ώρα που ο ανταγωνισμός δεν έχει να προσφέρει τίποτα.  Το HD RANGER είναι ένα όργανο με  αναλυτή φάσματος που καλύπτει μια ολοκληρωμένη δέσμη προτύπων εκπομπής σε όλο τον κόσμο. Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία μετάδοσης όπως το DVB-T2, DVB-C2 και DVB-S2, με MPEG-2, καθώς και βίντεο MPEG-4 δικαιώνονται απόλυτα στο HD RANGER. Tο RANGER HD έχει οθόνη 7 " την μεγαλύτερη στην κατηγορία του,  Περισσότερα... με εξαιρετική απόδοση ακόμα και υπό την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως, χάρη στην τεχνολογία transfleactive.
Αυτή η υψηλής ανάλυσης οθόνη του επιτρέπει λειτουργίες όπως την τριπλή διάσπαση ενδείξεων στην οθόνη να είναι
πρακτική και χρήσιμη και όλα τα δεδομένα και μπορούν να διαβαστούν ταυτόχρονα και εύκολα.
Με Νέο μηχανικό σχεδιασμό,
με νέα εργονομική λαβή, στήριξη σε τρίποδο και το ειδικό μίγμα των πλαστικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είναι μερικές μόνο από τις καινοτομίες του HD RANGER.

Τέλος το νέο Spectum Analyzer που διαθέτει έχει το πιο γρήγορο φάσμα από κάθε άλλο όργανο.
Λειτουργία αναλυτή με μεγαλύτερο εύρος περιοχής, με μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιωμένη ανάλυση.

Διαθέσιμο από την SATVISION  σε μοναδική τιμή

Κατεβάστε το PDF εδώ: http://www.promax.es/downloads/products/ing/HDRanger.pdf

 

 

PRODIG-3

Τα prodig-3 είναι μια νέα μέθοδος μέτρησης σηματος TV  και ένας Δορυφορικός  αναλυτής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Είναι βασισμένο στην οικογένειας προϊόντων TV EXPLORER, της PROMAX.Περισσότερα...

Προσφέρει τη μοναδικές επιλογές μετρήσεων, ακριβεια, λειτουργικότητα, μεταβλητότητα,ευκολια χρησης, ποιότητα και αξιοπιστία σε μια πολύ μικρή και ελαφριά συσκευασία. Τα prodig-3 έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες μέτρησης ειδικά κατά τη διάρκεια μετάβασης του ανάλογου σηματος σε ψηφιακό. Είναι δυνατό να ενημερωθεί το firmware του prodig-3' που χρησιμοποιεί, ευκολα και γρηγορα απο έναν υπολογιστή PC, χωρις καμοια προσθετη επιβάρυνση. Αυτό επιτρέπει στο Prodig-3 να ενσωματώσει ολες τις νέες λειτουργίες που μπορεί να προκυψουν μετά από το χρόνο της αγοράς του ενώ παραλληλα εξασφαλίζει έτσι την απόδοση της επένδυσή του.

SPECIFICATIONS PRODIG-3
TUNING Frequency range From 45 to 865 MHz (terrestrial) and from 950 to 2150 MHz (satellite).
Tuning modes Chanel or frequency (IF or downlink at satellite band).
Automatic search (Explorer) Threshold level selectable. DVB-T.
Signal identification Analogue and digital. Automatic.

MEASUREMENTS
DVB-T (COFDM): Power, CBER, VBER, MER, C/N, Channel identification.
DVB-S (QPSK): Power, CBER, VBER, MER, C/N, Channel identification.
Analogue TV & Satellite Level, Video-Audio ratio and Carrier-Noise ratio.
SPECTRUM ANALYSER
Terrestrial bands 10 dBμV to 120 dBμV.
Satellite band 30 dBμV to 120 dBμV.
Terrestrial span Full span (full band) - 500 - 200 - 100 - 50 - 32 - 16 - 8 MHz selectable.
Satellite span Full span (full band) - 500 - 200 - 100 - 50 - 32 - 16 MHz selectable.
ADVANCED FUNCTIONS Datalogger, Automatic search (Explorer), Automatic signal identification,
SAT IF test, Attenuation test, DiSEqC 1.2 generator, SaTCR, Antenna alignment.

POWER SUPPLY
Autonomy > 2.5 hours in continuous mode.
Charging time 3 hours up to 80% (instrument off).
MECHANICAL FEATURES
Dimensions 229 (W) x 130 (H) x 175 (D) mm.
Weight  2.4 kg.